KFC Logo
 

 


OPĆI UVJETI KUPOVINE

 

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OVE UVJETE KUPOVINE PRIJE NEGO ŠTO PRISTUPITE NARUČIVANJU PROIZVODA PUTEM WEB STRANICE  BUDUĆI DA STE NARUČIVANJEM SUGLASNI S ISTIMA. UKOLIKO IMATE BILO KAKVIH PITANJA MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE PUTEM TELEFONA 099 393 2812

POLITIKA DOSTAVE

USLUGA DOSTAVE

USLUGA DOSTAVE SE NAPLAĆUJE I IZNOSI 15 HRK A U SLUČAJU NARUDŽBE IZNAD 100 HRK, DOSTAVA SE NE NAPLAĆUJE.

MINIMALNI IZNOS DOSTAVE JE 50 HRK.

VRIJEME DOSTAVE

NARUDŽBE PUTEM DOSTAVE SE PRIMAJU SVAKOG DANA KAKO JE DEFINIRANO NA WEB STRANICI HTTPS://DOSTAVA.KFC.HR OVISNO O RESTORANU.VRIJEME ISPORUKE OVISI O VIŠE FAKTORA KAO ŠTO SU VELIČINA NARUDŽBE, VREMENSKI UVJETI, UVJETI U PROMETU I UDALJENOST ADRESE ZA ISPORUKU. CILJ NAM JE DA NARUDŽBE BUDU ISPORUČENE NA ŽELJENOJ ADRESI U ROKU OD 40 MINUTA OD POTVRDE VAŠE NARUDŽBE ALI NE SNOSIMO ODGOVORNOST UKOLIKO SE OVO VRIJEME PREKORAČI.

LOKACIJE I ZONE DOSTAVE

DOSTAVU VRŠIMO IZ KFC RESTORANA ČIJI POPIS MOŽETE VIDJETI NA HTTPS://WWW.KFC.HR/RESTORANI. ZONU DOSTAVE MOŽETE POGLEDATI NA HTTPS://DOSTAVA.KFC.HR ILI PROVJERITI PUTEM TELEFONA KORISNIČKOG CENTRA 099 393 2812.

POJEDINOSTI U VEZI SA CIJENAMA I PROMOCIJAMA

CIJENA PROIZVODA ZA DOSTAVU SU JEDNAKE CIJENAMA PROIZVODA U RESTORANU. SVE PONUDE U VIDU KUPONA, POSEBNIH AKCIJA I DODATNIH POPUSTA SU DOSTUPNE PUTEM DOSTAVE SAMO UKOLIKO JE TAKO NAGLAŠENO.

NARUČIVANJE I PLAĆANJE PROIZVODA

PROIZVODE JE MOGUĆE NARUČITI SAMO NA PODRUČJU GRADA ZAGREBA I TO NA ODREĐENIM DIJELOVIMA GRADA KAKO JE NAVEDENO NA MAPI KOJA SE NALAZI NA NAŠOJ WEB STRANICI HTTPS://WWW.KFC.HR/DOSTAVA. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO POGLEDATE MAPU NA WEB STRANICI HTTPS://WWW.KFC.HR/DOSTAVA ILI POZIVOM KORISNIČKOG CENTRA KFC-A PUTEM TELEFONA 099 393 2812 I PROVJERITE DA LI STE U ZONI DOSTAVE PRIJE NEGO ŠTO IZVRŠITE NARUDŽBU.

PREPORUČUJEMO DA PRVO IZVRŠITE REGISTRACIJU NA NAŠOJ WEB STRANICI. UKOLIKO DOĐE DO BILO KAKVE PROMJENE PODATAKA KOJE STE UNIJELI PRILIKOM REGISTRACIJE, MOLIMO VAS DA ŠTO PRIJE AŽURIRATE VAŠ KORISNIČKI RAČUN.

 

 1. KORAK - PRONALAŽENJE PROIZVODA KOJI ŽELITE NARUČITI

PRVI KORAK JE DA NA WEB STRANICI PRONAĐETE PROIZVODE KOJE ŽELITE NARUČITI. FOTOGRAFIJE PROIZVODA NA WEB STRANICI SU POSTAVLJENE SAMO RADI ILUSTRACIJE. IAKO SE TRUDIMO DA BUDEMO DOSLJEDNI, PONEKAD VELIČINA ILI IZGLED PROIZVODA NA SLIKAMA MOŽE NEZNATNO VARIRATI OD VELIČINE ILI IZGLEDA PROIZVODA KOJE STE NARUČILI.

UKOLIKO NARUČUJETE VEĆU KOLIČINU, MOLIMO VAS DA NAS OBAVIJESTITE UNAPRIJED PUTEM TELEFONA 099 393 2812  

NAKON ŠTO SE IH PRONAŠLI, UBACITE ŽELJENE PROIZVODE U KOŠARU.

 1. KORAK - PREGLED KOŠARE

PROVJERITE VAŠU KOŠARU. UKOLIKO SE U NJOJ NALAZI ONO ŠTO STE ŽELJELI, NASTAVITE DALJE S NARUČIVANJEM. UKOLIKO NE, IZBACITE IZ KOŠARE PROIZVOD KOJI NISTE ŽELJELI ILI UBACITE U KOŠARU NOVI PROIZVOD.

 1. UNOS PODATAKA O NARUČITELJU I MJESTU DOSTAVE

UNESITE PODATKE KOJI SU POTREBNI ZA USPJEŠNU ISPORUKU VAŠIH PROIZVODA.

MOLIMO VAS DA BUDETE PAŽLJIVI PRILIKOM UNOSA, BUDUĆI DA VI SNOSITE ODGOVORNOST ZA TOČNOST I POTPUNOST UNEŠENIH PODATAKA.

U IME KOMPANIJE AMREST ADRIA DOO OBVEZUJEMO SE DA ĆEMO ČUVATI PRIVATNOST SVIH NAŠIH KUPACA. PRIKUPLJAMO SAMO NEOPHODNE, OSNOVNE PODATKE O KUPCIMA/KORISNICIMA I PODATKE NEOPHODNE ZA POSLOVANJE I INFORMIRANJE KORISNIKA U SKLADU SA DOBRIM POSLOVNIM OBIČAJIMA I U CILJU PRUŽANJA KVALITETNE USLUGE. DAJEMO KUPCIMA MOGUĆNOST IZBORA UKLJUČUJUĆI MOGUĆNOST ODLUKE DA LI ŽELE ILI NE DA SE IZBRIŠU SA MAILING LISTA KOJE SE KORISTE ZA MARKETINŠKE KAMPANJE. SVI PODACI O KORISNICIMA/KUPCIMA SE STROGO ČUVAJU I DOSTUPNI SU SAMO ZAPOSLENIMA KOJIMA SU TI PODACI NUŽNI ZA OBAVLJANJE POSLA. SVI ZAPOSLENI U KOMPANIJI AMREST ADRIA DOO ODGOVORNI SU ZA POŠTIVANJE NAČELA ZAŠTITE PRIVATNOSTI.

 1. KORAK - DOSTAVA

MOLIMO VAS DA IZABERETE NAČIN DOSTAVE. POTREBNO JE ODABRATI DOSTAVU NA KUĆNU ADRESU ILI PREUZIMANJE U RESTORANIMA.

SUGLASNI STE DA PRIMATE ISPORUKU NARUČENIH PROIZVODA U DEFINIRANO VRIJEME I DEFINIRANO MJESTO ISPORUKE KOJE STE SAMI ODREDILI. MI ĆEMO VAM ISPORUČITI PROIZVODE NA DEFINIRANU ADRESU ZA DOSTAVU ILI ISTE MOŽETE PREUZETI U RESTORANU KOJI STE VI DEFINIRALI. UKOLIKO NISTE PRISUTNI NA DEFINIRANOJ ADRESI ZA DOSTAVU PRILIKOM NARUDŽBE, MI NEĆEMO BITI U OBAVEZI DA VAM VRATIMO NOVČANI IZNOS ZA NARUDŽBU I NAPLATITI ĆE SE CIJELI IZNOS NARUDŽBE.

 1. KORAK PREGLED I POTVRDA NARUDŽBE

MOLIMO VAS DA PROVJERITE VAŠU NARUDŽBU. UKOLIKO STE SUGLASNI SA NARUDŽBOM POTVRDITE JE I NASTAVITE NA SLIJEDEĆI KORAK.

 

 1. KORAK - IZBOR NAČINA PLAĆANJA

ODABERITE NAČIN NA KOJI ŽELITE PLATITI SVOJE PROIZVODE. PONUĐENE OPCIJE SU PLAĆANJE POUZEĆEM.

PLAĆANJE POUZEĆEM PODRAZUMJEVA PLAĆANJE NARUDŽBE DOSTAVLJAČU PRILIKOM PREUZIMANJA POŠILJKE. PLAĆANJE SE VRŠI ISKLJUČIVO GOTOVINOM.

CIJENE PRIKAZANE NA WEB STRANICI:

OSIM AKO NIJE DRUGAČIJE NAVEDENO U PISANOM OBLIKU, CIJENE KOJE SU NAVEDENE NA WEB STRANICI, PREDSTAVLJAJU CIJENE SA URAČUNATIM PDV-OM I SVIM DRUGIM VAŽEĆIM POREZIMA.

SUGLASNI STE DA ZADRŽAVAMO PRAVO IZMJENE CIJENA NAŠIH PROIZVODA UZ OBVEZU DA VAS OBAVIJESTIMO O NOVOJ CIJENI PRILIKOM NARUČIVANJA.

SVA PLAĆANJA ĆE SE IZVRŠITI U LOKALNOJ VALUTI REPUBLIKE HRVATSKE – HRVATSKA KUNA (HRK). ZA INFORMATIVNI PRIKAZ CIJENA U DRUGIM VALUTAMA KORISTI SE SREDNJI TEČAJ HRVATSKE NARODNE BANKE.

 ŽALBE

OTKAZIVANJE ILI PROMJENA NARUDŽBE

IMATE PRAVO DA OTKAŽETE VAŠU NARUDŽBU POZIVANJEM KORISNIČKOG CENTRA PUTEM TELEFONA: 099 393 2812.

MOŽETE OTKAZATI NARUDŽBU U RAZUMNOM ROKU PRIJE NEGO ŠTO JE ZA VAŠE PROIZVODE POČELA PRIPREMA NARUDŽBE. OPERATER ĆE VAS OBAVIJESTITI DA LI JE VAŠ ZAHTJEV USVOJEN.

UKOLIKO ŽELITE OTKAZATI NARUDŽBU NAKON ŠTO SU SE PROIZVODI KOJE STE NARUČILI POČELI PRIPREMATI, BITI ĆE VAM  NAPLAĆENA PUNA CIJENA NARUDŽBE BEZ PRAVA NA POVRAT NOVCA SHODNO VAŠOJ GREŠCI.

UKOLIKO ŽELITE DA IZMIJENITE VAŠU NARUDŽBU, POZOVITE NAŠ KORISNIČKI CENTAR NA BROJ 099 393 2812 U RAZUMNOM ROKU PRIJE NEGO ŠTO SU SE PROIZVODI IZ VAŠE NARUDŽBE POČELI PRIPREMATI, A UKOLIKO PROMIJENITE NARUDŽBU POSLIJE TOG ROKA, PLAĆATE I PRVOBITNU NARUDŽBU.

OBAVIJESTITI ĆEMO VAS O IZUZETNIM OKOLNOSTIMA KADA MI MORAMO OTKAZATI NARUDŽBU KOJU SMO POTVRDILI. SUGLASNI STE DA MI ZADRŽAVAMO PRAVO OTKAZIVANJA BILO KOJE NARUDŽBE PRIJE ILI POSLIJE PRIHVAĆANJA ISTE I DA VAS O OTKAZIVANJU ODMAH OBAVIJESTIMO.

UKOLIKO NISTE PRISUTNI NA DEFINIRANOJ ADRESI ZA DOSTAVU PRILIKOM NARUDŽBE, MI NISMO U OBAVEZI IZVRŠITI REFUNDIRANJE.

MOLIMO VAS DA POGLEDATE VAŠU NARUDŽBU DOK JE DOSTAVLJAČ JOŠ UVIJEK PRISUTAN. UKOLIKO NARUDŽBA NIJE U SKLADU S VAŠOM NARUDŽBOM, POZOVITE NAŠ BROJ 099 393 2812 DOK JE DOSTAVLJAČ JOŠ UVIJEK PRISUTAN KAKO BI U ŠTO KRAĆEM ROKU ISPRAVILI I DOSTAVILI VAM NOVU TOČNU NARUDŽBU.

PISANA KOMUNIKACIJA

ODREĐENI PROPISI PREDVIĐAJU DA NEKE INFORMACIJE ILI PODACI KOJE VAM POŠALJEMO MORAJU BITI U PISANOJ FORMI. KORIŠĆENJEM WEB STRANICE PRIHVAĆATE DA TAKVA KOMUNIKACIJA BUDE ELEKTRONSKIM PUTEM. MI ĆEMO VAS KONTAKTIRATI PUTEM E-MAILA ILI ĆEMO VAM OSIGURATI INFORMACIJU POSTAVLJANJEM OBAVIJESTI NA WEB STRANICI.

VIŠA SILA

SUGLASNI STE DA, U OKOLNOSTIMA KOJE SU IZAZVANE U SLUČAJU VIŠE SILE, MI NEĆEMO BITI ODGOVORNI ZA BILO KAKVU RADNJU KOJU NISMO USPJELIOBAVITI

VIŠA SILA UKLJUČUJE BILO KOJU RADNJU, DOGAĐAJ, RADNJU PROPUST, NESREĆU, NEZGODU I SLIČNO, A NA KOJE NISMO MOGLI DA UTJEČEMO, OTKLONIMO I SL. I KOJI SU VAN NAŠE RAZUMNE KONTROLE, UKLJUČUJUĆI (ALI NEOGRANIČAVAJUĆI SE) SLIJEDEĆE:

 1. ŠTRAJKOVE, LOCK-OUT-E I SLIČNO;
 2. JAVNE SKUPOVE,CIVILNE NEREDE, POBUNE, INVAZIJE, TERORISTIČKI NAPAD ILI PRETNJA TERORISTIČKIH NAPADA, RAT (OBJAVLJEN ILI NE) ILI OPASNOST OD PRIPREME ZA RAT;
 3. POŽAR, EKSPLOZIJA, OLUJA, POPLAVA, EKSTREMAN SNIJEG, LED, POTRES, EPIDEMIJU ILI DRUGE PRIRODNE KATASTROFE;
 4. NEMOGUĆNOST KORIŠĆENJA ŽELJEZNICE, BRODOVA, AVIONA, MOTORNOG PRIJEVOZA ILI DRUGIH SREDSTAVA JAVNOG ILI PRIVATNOG PRIJEVOZA;
 5. NEMOGUĆNOST KORIŠTENJA JAVNIH ILI PRIVATNIH TELEKOMUNIKACIJSKIH MREŽA;
 6. PROPISE, UREDBE, ZAKONE, ZABRANE I SLIČNE AKTE NADLEŽNIH DRŽAVNIH ORGANA; ILI
 7. NEIZVRŠAVANJE OBVEZA OD STRANE DOBAVLJAČA ILI PROIZVOĐAČA.

IZMJENE OVIH UVJETA POSLOVANJA

AMREST ADRIA DOO ZADRŽAVA PRAVO DA IZMENI OVE UVJETE KORIŠTENJA. BILO KAKVE PROMJENE U OVIM UVJETIMA ĆE BITI POSTAVLJENE I OBJAVLJENE NA WEB STRANICI. NA VAS ĆE BITI PRIMENJIVE CJELOKUPNE ODREDBE O NAŠEM POSLOVANJU KOJU SU POSTAVLJENE NA WEB STRANICI U TRENUTKU VAŠE NARUDŽBE, OSIM AKO NEKA IZMJENA ODREDBI BUDE ZAHTJEVANA NA OSNOVU ZAKONA ILI ODLUKE NADLEŽNOG DRŽAVNOG ORGANA.